Dengang Sallys far var dreng

Vis stort billede
Dengang Sallys far var dreng

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny børnebog af journalist og forfatter Thomas Brunstrøm og instruktør Thorbjørn Christoffersen, der bl.a står bag “Terkel i knibe”-filmen.
Sallys far fortæller mange historier om dengang, han var dreng. Da far var lille, var der kun en halv times børnefjernsyn om dagen, og i julegave fik han en halv appelsin, som han skulle dele med sin bror. Han fik kold grus til aftensmad og skulle sove i en papkasse. En våd papkasse. Og han skulle gå 14 kilometer til skole med sne op til hagen og uden sko, men det tog han sandelig ikke skade af.
Sally ved godt, at det ikke er alle fars historier, der er helt rigtige, og derfor lægger hun en plan, så hun kan afsløre sin far ...
“Dengang Sallys far var dreng” er en morsom billedbog om en fantasifuld far, der er god til at fortælle historier - også selv om han kommer til at overdrive lidt. Både børn og voksne vil kunne grine af og genkende bogens tema.
Bogen er skrevet af journalist, filmanmelder og forfatter, Thomas Brunstrøm, der senest står bag den satiriske “500 ting, der er galt med verden” (TURBINE 2013).
De skægge illustrationer er lavet af animator og filminstruktør Thorbjørn Christoffersen, der bl.a. står bag animationsfilmene “Terkel i knibe”, “Rejsen til saturn” og “Ronal Babaren”.
“Dengang Sallys far var dreng” er Thorbjørn Christoffersens første børnebog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thomas Brunstrøm
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Thorbjørn Christoffersen
Udgiver: Turbine
Bredde: 212 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 8 mm
Udgivelsesdato: 11 Mar 2015
Oplagsdato: 11 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600575

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk