Den store blå ting på toppen af højen

Vis stort billede
Den store blå ting på toppen af højen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dybt inde i Den Store Skov for foden af Den Hylende Høj er der altid rart at være. Om dagen er der helt stille inde i skoven, for der ligger alle dyrene og sover trygt i deres huler. Men om natten er der masser af liv derinde, for der kommer dyrene frem fra deres skjul.

En nat er der dog ikke længere så hyggeligt og rart inde i Den Store Skov. For pludselig er der dukket en underlig blå ting op lige midt på højen. Tingen er blå. Den er også STOR. Ingen af dyrene ved rigtig, hvad det er for en ting, og de ved slet ikke, hvordan de skal komme af med den igen. Men ét er sikkert: Væk, det skal den!

Dyrene sender rævene, ulvene, vildsvinene og endda bjørnene af sted for at skræmme den store blå ting væk. Men det er først, da den kloge ugle foreslår at sende de mindste af skovens dyr – insekterne – at den store blå ting pludselig får travlt med at komme væk.

Den store blå ting på toppen af højen er en sød og underholdende fortælling om sammenhold og om frygten for det ukendte. Bogen er skrevet af den engelske forfatter Yuval Zommer, som også har lavet bogens flotte og morsomme og illustrationer. Zommer fandt sin inspiration til bogen ved at observere de legesyge og nysgerrige dyr i zoologisk have. Han arbejder for tiden på en opfølger til bogen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Yuval Zommer
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Big Blue Thing on the Hill
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Katrine Mathiesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Dec 2014
Oplagsdato: 10 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419221

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk