Brødrene Zapata

Vis stort billede
Brødrene Zapata

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De to katte, Støvlesort og Hvideskæg, er brødre. Støvlesorter kronisk udekat og foretrækker at spise rå skorpioner. Hvideskæg er derimodkronisk indekat og foretrækker at spise majsgrød og tortillas serveret afmadmor. De bor i Mexico og holder til i den glohede ørken, Sonora.

Brødrene, der er forældreløse, mister også deres madmor.Derfor må de rejse ud i verden på egen hånd. Foran dem venter en massestrabadser på en lang rejse, der går gennem sorg, venskab, kærlighed,korruption og ikke mindst musik.

Brødrene Zapata er en billedbog uden sidestykke. Endannelsesrejse fortalt som en ørkenopera, der udspiller sig i et farligt, mendog tillokkende mexicansk ørkenlandskab.

Forfatteren, Torgeir Rebolledo Pedersen, er fra Norge ogoprindeligt uddannet arkitekt. Men han er også en habil forfatter, der harvundet priser for sit forfatterskab i Norge.

”Brødrene Zapata” er illustreret af en Danmarks bedsteillustratorer, Lilian Brøgger. Hun står bag mere end 100 bøger og har vundetflere priser for sine illustrationer. Lilian Brøgger er kendt for ikke at haveet bestemt udtryk. Hendes stil varierer og udvikles konstant. Brødrene Zapataer holdt i en munter og farverig streg.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torgeir Rebolledo Pedersen
Sideantal: 104
Sprog: Dansk
Originaltitel: Brødrene Zapata
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Jakob Kragh
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Lilian Brøgger
Udgiver: Turbine
Bredde: 252 mm
Højde: 270 mm
Dybde: 15 mm
Udgivelsesdato: 15 Feb 2016
Oplagsdato: 15 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606492

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk