Boks!

Vis stort billede
Boks!

219,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Billedbog beretter fra bokseringen:

I bogen Boks!følger vi med ved dyrenes årlige verdensmesterskab i boksning. Den regerende verdensmester Leo - med kælenavnet 'Kongen' - er totalt dominerende i ringen. Han vinder med overraskende lethed alle sine kampe - men det er vist ikke kun p.g.a. sine sportslige færdigheder ... Mesteren har det nemlig med at benytte sig af meget ufine tricks.
Ingen tør rigtigt sige noget til det - heller ikke kommentatoren - men da Leo ryster Skilde 'Panserfjæs' Paddesen ud af hans skjold, bliver det for meget for den lille dommer Harry Hamster. Han vil diskvalificere Leo, men det vil mesteren ikke finde sig i ...
Det ender fatalt for stakkels Harry Hamster, og nu bliver hans slægtning skubbet op i ringen for at tage hævn. Men hvad skal 'Den gyldne uldtot', der bare vejer 120 gram, stille op mod verdensmesteren i boksning ... ?
En morsom billedbog om den lilles kamp mod den store - hensat til bokseringen. Tegnestilen er dynamisk og inspireret af tegneserier og tegnefilm - hvilket passer godt sammen med det slagfærdige emne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gunvor Behrensdorf
Sideantal: 40
Sprog: Dansk
Originaltitel: Box!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Gunvor Behrensdorf
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 20 Dec 2011
Oplagsdato: 20 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906692

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk