Bladtræneren

Vis stort billede
Bladtræneren

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vidste du, at det er Bladtræneren, der hvert efterår lærer bladene at falde fra træerne? At det er ham, der lærer dem at snurre og danse, hvirvle og hviske? Og hvad tror du, der sker, hvis han et år ikke dukker op?

Det var blevet efterår. Bladene på træerne var ikke længere grønne og bløde, men gule og knasende, klar til at kaste sig i armene på efterårsvinden og flyve af sted som sommerfugle.

Men Bladtræneren var ingen steder at se. Han var ellers aldrig før kommet for sent! Ængsteligt erklærede bladene, at de ikke havde tænkt sig at falde nogen steder, og træerne sukkede bekymret, for de var trætte efter at have båret på bladene siden foråret. Hvordan skulle det dog løse sig? Og hvor blev Bladtræneren af?

Bladtræneren er en opfindsom og fantasifuld billedbog, der med barnlig nysgerrighed går på opdagelse i naturen og årstiderne. Gennem poetiske og stemningsfulde beskrivelser tilbyder forfatterinden Pina Irace en forklaring på en af de ting, som man let kan glemme at undre sig over; nemlig bladenes fald fra træerne i efteråret.

Illustrationerne af María Moya ledsager historien med flotte efterårsfarver og bidrager med mange detaljer, som både børn og voksne kan udforske sammen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Moya
Sideantal: 26
Sprog: Dansk
Originaltitel: Il domatore di foglie
Originalsprog: Italiensk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Illustreret af: Maria Moya
Udgiver: Turbine
Bredde: 226 mm
Højde: 272 mm
Udgivelsesdato: 18 Jun 2015
Oplagsdato: 18 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601459

Sprog

Dansk