Bertils benhårde bisser

Vis stort billede
Bertils benhårde bisser

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den engelske børnebogsforfatter ogillustrator Jarvis står bag den skøre historie om alligatoren Bertil, der erbenhård og brutal. Alle de andre dyr i junglen frygter Bertil og hans benhårdebisser. Hver dag passer og plejer han sine skarpe negle, polerer sine skæl ogbørster sine benhårde bisser, inden han begiver sig ud i junglen for at skræmmefrøerne, aberne og papegøjerne. ”Jeg elsker at være brutal og benhård”, grinerBertil ofte.

Men Bertil har også en storhemmelighed. Og en dag slipper hemmeligheden ud – og da Bertil går sin rundefor at skræmme de andre dyr, så skriger de … af grin! Bertil er slet ikke såbenhård og brutal længere.

Bertil er fortvivlet. Det eneste, hankan finde ud af at være, er benhård ogbrutal. Hvad skal han nu gøre?

Bertils benhårde bisser er envidunderlig, farvestrålende og overraskende historie om at opdage sine egneevner og identitet. Illustrationerne er holdt i klare farver og emmer af liv ogglæde. Fortællingen vil underholde både store og små.

Jarvis er grafisk designer og hartidligere lavet animationsfilm, men nu har han kastet sig over billedbøgerne.Og det gør han godt!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jarvis
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originaltitel: Alan's big, scary teeth
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Gry Kappel Jensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 285 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 07 Jun 2016
Oplagsdato: 07 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609462

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk