Barnet med abearme

Vis stort billede
Barnet med abearme

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En fortælling om at finde sig selv, når mor og far trækker i hver sin arm. F orældrenes kamp forplanter sig ikke kun psykisk i barnet, men også fysisk ved, at armene bliver længere og længere. Barnet tager i fortællingen tiltagende tilløb til at sige fra over for de voksne. Dette kommer nok til udtryk som uregerlighed, men bag barnets handlinger gemmer sig et usikkert og bekymret sind.

“Barnet med abearme” er en skilsmissefortælling om bekymringer og ensomhed, men også om håb, handling og om at føle sig genkendt i en anden. Vi oplever bogstaveligt talt familien i zoologisk have og hele vejen ind i Overpræsidiet. Og vi efterlades med fornemmelsen af, at lykken måske ikke altid findes inden for familiens fire vægge?

Om forfatter og illustrator

Forfatter Dorte Lilmose har flere succesfulde fortællinger til børn bag sig. Hun har netop modtaget Undervisningsministeriets ”Skriverprisen 2014” for børneromanen ”Dræb eller dø” om afrikanske børnesoldater, som udkom ved TURBINE i maj 2014.

Jan Oksbøl Callesen står bag bogens smukke illustrationer. På fineste vis er der i illustrationerne gjort plads til, at ethvert barn kan indskrive sig selv i historien, da hovedpersonens ansigt aldrig vises. Det er i stedet de lyserøde arme, der tager fylde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dorte Lilmose
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jan Oksbøl Callesen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 18 Dec 2014
Oplagsdato: 18 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418811

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk