Art & Max

Vis stort billede
Art & Max

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Arthur maler nogle helt fantastiske billeder, synes Max. Og det ser også sjovt ud, så sjovt, at han også vil male! Det er okay, siger Arthur, så længe han ikke går i vejen. Men hvad skal Max male, måske Arthur kan hjælpe lidt med nogle ideer? Jo, det kan han godt! Selv om det nu ikke helt bliver som Arthur havde forestillet sig, da Max kommer i gang med penslen …
Max’ kunstneriske penselstrøg ligner ikke noget! De er langt fra den ’normale’ idé om, hvordan man skal male. På en meget aktiv og særdeles direkte måde trækker Max den etablerede kunstner Art ind i sit kreative – og indimellem også destruktive – maleri.
Til sidst i bogen har de begge gennemgået en forvandling …
Og glæden til kunsten og selve det at skabe er blevet endnu stærkere!
David Wiesner er en af USA's mest anerkendte illlustratorer. Han har tre gange modtaget den prestigefulde The Caldecott Medal.
Art & Max er en fortælling som effektfuldt beskriver den kreative, skabende proces. En hyldest til lysten til at skabe kunst og til arbejdet med at frigøre det iboende talent.
Nysgerrig efter mere: Gå ind på YouTube. I en meget interessant kortfilm fortæller David Wiesner om sine tanker og det arbejde som gik forud for bogen. Søg på: Art & Max by David Wiesner

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Wiesner
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: David Wiesner
Omslagsgrafiker: Dorte Cappelen
Originaltitel: Art & Max
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Flemming Møldrup
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: David Wiesner
Udgiver: Abc Forlag
Bredde: 287 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 469 g
Udgivelsesdato: 02 Dec 2010
Oplagsdato: 02 Dec 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779161191

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk