Adda har diabetes

Vis stort billede
Adda har diabetes

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Handling

Adda har diabetes. Det betyder, at hun ikke kandanne stoffet insulin, som kroppen bruger til at nedbryde sukker. Derfor skalAdda måle sit blodsukker for at sikre sig, at det hverken er for højt eller forlavt. Og så skal hun have en indsprøjtning med insulin.

Dengang Adda fik konstateret Diabetes, håbede hunpå, at sygdommen ville forsvinde af sig selv. Hun var så vred over, at det ligeskulle være hende, der blev syg. I dag har hun vænnet sig til det, og hun erblevet rigtig god til selv at måle sit blodsukker og stikke sig medinsulinpennen.

Til daglig går Adda i skole, og hendes liv ligneralle andre 8-åriges. Men Adda skal måle sit blodsukker ca. 10 gange i døgnet,og derfor må hun nogle gange blive inde i frikvarterene, når de andre børnløber ud i skolegården. Men så er det godt, at hun har sin gode veninde Barbaraog sin søde kaninunge Strit.

Om bogen

En informativfotobilledbog om et børneliv med diabetes. Til børn fra 5 år og op.

Om forfatteren

MaleneFenger-Grøndahl er uddannet journalist og arbejder som freelancejournalist,foredragsholder og forfatter. Hun har udgivet en lang række bøger til både børnog voksne.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Maj Olika
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Nov 2015
Oplagsdato: 29 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607390

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk