Zombie-Bjarne

Vis stort billede
Zombie-Bjarne

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Tvillingerne Emma og Emil har en nabo, der hedder Bjarne. Han er ikke bare en temmelig sur og skrap nabo, han er også inspektør på deres skole.

Nu er det jul, og Bjarne skal på krydstogt til Caribien. Men da Bjarne kommer hjem, er der sket noget med ham. Han er blevet en vaskeægte zombie med stor appetit på børnehjerner!

Heldigvis eksisterer der et pulver, der gør ham til Emma og Emils viljeløse tjener. Og tænk, hvad man kan udrette, når man har magt over skoleinspektøren! Det lugter langt væk af fritimer og slik i madpakkerne. Problemet er, at Bjarnes lyst til børnehjerner ikke ligefrem bliver mindre, da han vender tilbage til skolen …

Zombie-Bjarne er en nervepirrende, dybt original og hylende morsom historie for børn og voksne i alle aldre. Med herlige illustrationer af Ketil Bleidin.

Sigbjørn Mostue (f. 1969) er forfatteren bag den prisbelønnede eventyrtrilogi Bjerget vågner (2012), Nissedræberen (2012) og Krakens gab (2013), som er købt og læst af mere end 100.000 i Norge. Ud over børnebøger skriver Mostue også spændingsromaner for voksne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sigbjørn Mostue
Sideantal: 205
Sprog: Dansk
Originaltitel: Zombie-Bjarne
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ketil Bleidin
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 30 Sep 2014
Oplagsdato: 30 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416794

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk