Vigga skal flytte

Vis stort billede
Vigga skal flytte

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vigga skal flytte
fra sit flotte hus!
Ingen må vide det!
Marie Duedahl er forfatter til fiktions-serien om Vigga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til.
Vigga-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til andet og tredje klassetrin med en lix på 9-11. Illustrator Mette-Kirstine Bak har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.
Billebøgerne er skrevet af erfarne forfattere, og “serierne i serien” har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de erfarne forfattere som Per Østergaard, Carsten Flink, Marie Duedahl og Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen, Anja Gram, Mette-Kirstine Bak og Sidsel Brix.
Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden www.billebøgerne.dk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Duedahl
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mette-Kirstine Bak
Udgiver: Turbine
Bredde: 160 mm
Højde: 215 mm
Serie: Bille-bøgerne
Udgivelsesdato: 18 Nov 2015
Oplagsdato: 18 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607864

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk