Victoria Roses to liv

Vis stort billede Tilføj
Victoria Roses to liv

312,44 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Victoria Roses to liv" er en bog om livet som skilsmissebarn på godt og ondt.

Victoria Rose er 11 år. Hun bor på skift hos sine forældre, som er skilt, og er vant til at pakke sit liv sammen hver fredag og bytte voksne, papsøskende, værelse og rutiner ud.

Victorias elskede farfar er kommet på plejehjem pga. en blodprop, og det er hårdt for Victoria, som har brugt ham og hans kolonihavehus, Roselyst, som helle i sit pendlerliv. Nu skal huset sælges!

Victorias bedste ven, Storm, er også skilsmissebarn og lever med alle de samme udfordringer som Victoria. Storms mor er skuespiller, og en aften er han og Victoria i teatret, hvor Storms mor er med i en Ronja Røverdatter-forstilling. Pludselig føler Victoria, at Ronja taler direkte til hende, og hun får en ide: Hun vil ændre det uudholdelige (pendlerlivet) og flytte ud i Roselyst sammen med Storm, og så må forældrene bo der på skift. Lidt ligesom Ronja og Birk, som flygter ud i Mattis-skoven ...

Victorias farfar er kriminalromanforfatter. Han har lavet en gåde til Victoria og Storm, som skal løses inden en bestemt dato, og lagt små ledetråde ud i kolonihavehuset og haveforeningen. Kan Victoria og Storm nå at løse gåden, inden huset bliver solgt, og få deres forældre overtalt til at leve på skift i det lillebitte kolonihavehus? 

"Victoria Roses to liv" er en højtlæsningsbog fra 7 år og selvlæsningsbog fra 9 år. Bogen er illustreret med vignetter af Jan Solheim.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gitte Løkkegaard
Sideantal: 195
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jan Solheim
Udgiver: Carlsen
Bredde: 153 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 424 g
Udgivelsesdato: 23 Feb 2015
Oplagsdato: 23 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711349021

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk