Vi kommer lige om lidt, vi skal bare lige til Afrika

Vis stort billede
Vi kommer lige om lidt, vi skal bare lige til Afrika

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Elefanten kommer midt om natten, mens Jonas og Marie sover. Den er flygtet fra zoologisk have, og nu har den brug for et sted at skjule sig. Ja, og så vil den til Afrika for at lede efter sin familie, og derfor mangler den både en rejseleder og godt selskab. Jonas og Marie er ikke sene til at slå til, og så begynder eventyret.
Turen går over Alperne, tværs over Middelhavet og gennem både ørken og jungle, før de tre eventyrere nærmer sig målet. Undervejs må de overkomme mange farer og strabadser, som kun ryster den lille gruppe tættere og tættere sammen. Alt kan nemlig lade sig gøre, når bare man hjælper hinanden og bruger sin fantasi.
Oliver Scherz’ forfatterskab har børns fantasi og umiddelbare tilgang til verden som omdrejningspunkt. Når han skriver historier, forsøger han at gå alting i møde på samme barnligt rene og direkte måde, som børn ofte gør, og det mærker man tydeligt, når man læser om Jonas og Maries rejse til Afrika. Både børn og voksne kan trække på smilebåndet og blive opslugt af den verden, som bliver beskrevet, og bogen egner sig derfor både til højtlæsning og selvlæsning.
Oliver Scherz er uddannet skuespiller og er ved siden af sit forfatterskab også filmklipper og regissør på mindre filmprojekter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Oliver Scherz
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originaltitel: Wir sind nacher wieder da, wir müssen kurz nach Afrika
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Barbara Scholz
Udgiver: Turbine
Bredde: 178 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 12 mm
Udgivelsesdato: 25 Feb 2015
Oplagsdato: 25 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600582

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Vi kommer lige om lidt, vi skal bare lige til Afrika Turbine