Vera skal til lægen

Vis stort billede Tilføj
Vera skal til lægen

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vera skal til lægen

Kalle og Palle er kendt fra flere børnebøger, fx Kalle og Palles sære bog om søvnfra 2009, og nu introduceres deres nye, lidt ældre og lidt mere fornuftige veninde Vera. Bøgerne med Vera byder på masser af interessante facts om relevante emner, men bøgerne indeholder stadig masser af crazy-komik, som man kender det fra bøgerne om Kalle og Palle.
I denne bog følges vore tre venner til lægen, for Vera skal have sit årlige tjek.
Kalle og Palle er nervøse. De er bange for, at lægen også vil undersøge dem. Heldigvis er Vera bare forkølet. Lægen fortæller dem om bakterier, hvordan de er så små, at man ikke kan se dem, og at det derfor er vigtigt at vaske hænder, før du spiser.
Derefter måler og vejer lægen Vera med en masse instrumenter. Kalle og Palle afprøver også instrumenterne. Lægen forklarer, men Kalle og Palle har deres helt egen idé om, hvad de kan bruges til.
Endnu en underholdende fortælling om Vera og de to bedste venner Kalle og Palle. For Kalle og Palle er hver eneste dag med Vera ét stort, skægt eventyr fyldt med ting og sager, der skal undersøges. Serien er lavet af Aino Havukainen og Sami Toivonen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sami Toivonen / Aino Havukainen
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originaltitel: Veera lääkärissä
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Marie Brocks Larsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 17 Jan 2012
Oplagsdato: 17 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906449

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk