Usædvanlige Viola

Vis stort billede Tilføj
Usædvanlige Viola

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Viola bor alene med sin far efter morens død. Far fortæller Viola, at hun er usædvanlig. For det syntes moren. Men han vil ikke fortælle, hvad det er, der gør Viola usædvanlig. Så hun går på opdagelse sammen med sin bedste ven, J.T.

Det fører dem vidt omkring. De forsøger at hjælpe dyr. De forsøger at opmuntre den ældre dame, som køber julegaver til sig selv hele året. De forsøger også at løse mysteriet om, hvorfor der ikke findes babybilleder af J.T? Og hvorfor ligner han slet ikke sine forældre? Har de mon adopteret ham?

“Usædvanlige Viola” er en humoristisk børneroman om nogle af de helt store emner: Døden, hvor kommer jeg fra, og hvem er jeg. I øjenhøjde med børns forståelse af verden tager belgiske Hilde Vandermeeren de svære emner op og giver børnene et sprog til det, der kan være så svært at tale om.

Selv om bogen er præget af alvor, så er den samtidig fuld af humor og livsglæde, så læseren efterlades med en fornemmelse af, at selv om det er svært, så skal det nok gå, for der findes en vej ud af alt det svære.

Hilde Vandermeeren (f. 1970) bor i Belgien sammen med sin familie. Hun har læst psykologi og undervist unge, inden hun i 2001 begyndte at skrive børne- og ungdomsbøger. SIden 2006 har hun levet af at være forfatter og har været nomineret til og modtaget flere litteraturpriser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hilde Vandermeeren
Sideantal: 106
Sprog: Dansk
Originaltitel: Het uitzonderlijke leven van Violetta Vonk
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Kirsten Rahbek
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Heleen Brulot
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 05 Nov 2014
Oplagsdato: 05 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418606

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk