Udyrenes land (bind 2) - Vogteren af de grå grotter

Vis stort billede
Udyrenes land (bind 2) - Vogteren af de grå grotter

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Letlæst fantasy


”Hurtigt vendte Daniel sig om og løb. Uden våben var flugt hans eneste chance. Men hans fødder blev fanget i det klæbrige spindelvæv, som dækkede gulvet. Han snublede og faldt. Da han så sig over skulderen, tårnede edderkoppen sig op over ham og hævede forbenene i en truende bevægelse.”
Nede i kælderen opdager tvillingerne Daniel og Ida en hemmelig bog. Dermed begynder det største eventyr i deres liv. En mægtig kraft fører dem ind i en fremmed verden, hvor farlige udyr truer indbyggerne, som lever i skræk og rædsel. Kun Daniel og Ida kan befri landet. Alles fremtid afhænger nu af dem. Men vil det lykkes dem at overvinde udyrene?
Spændende fantasy-eventyr om et hemmeligt land, fortryllede sværd og farlige udyr. Vogteren af de grå grotter er andet bind i serien om Udyrenes land. Bogen er skrevet af den tyske forfatter Katharina Kramp og illustreret af Max Meinzold og Melanie Miklitza. Teksten er sat med store bogstaver og korte kapitler, så de nye læsere hurtigt får fornemmelsen af at have læst en hel bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katharina Kramp
Sideantal: 110
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Vibeke Bruun Arildsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Max Meinzold og Melanie Miklitza
Udgiver: Turbine
Serie: Udyrenes land
Udgivelsesdato: 25 Nov 2013
Oplagsdato: 25 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771413472

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Udyrenes land (bind 2) - Vogteren af de grå grotter Turbine