Tusind tips til en kujon

Vis stort billede
Tusind tips til en kujon

349,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Rige Rolf har det hele– bare ikke mod.

Midt i Paris bor dagdrømmerenRolf sammen med sin velhavende familie i et gigantisk hus. Når han går tur medsin gamle hund, ender han næsten altid ved butikken på den anden side afparken. Der hjælper Ofelia sin far om eftermiddagen, og hende vil Rolf gernelære at kende. Men hvor skal han finde modet? Han er jo en rigtig kujon. Ikkebare når det kommer til piger, men når det kommer til alt.

Heldigvis har han enbog: Tusind tips til en kujon. Måske kan han blive lidt mere modig, så hanlukker sig inde på sit private toilet og studerer siderne i bogen, mens handagdrømmer om, hvad han ville gøre, hvis han nu bare havde modet.

Og så en aften, daRolf er ude at lufte hunden, får han chancen for at afprøve modets grænser …

Tusind tips til en kujon er en humoristisk fortalt bog med skævekarakterer og skægge detaljer, hvor der både er plads til fjendskab, et røveriog også en smule kærlighed. Den handler om at være lidt bange ogtilbageholdende, men også om at finde modet inde i sig selv, når det virkeliggælder.

Bogen er skrevet afden svenske børnebogsforfatter Eva Susso og illustreret af den prisvindendefranske illustrator Benjamin Chaud, der har mere end 60 bøger på bagen. Bådeteksten og de markante stregtegninger giver bogen en helt særlig humor, derpasser perfekt til både selvlæsning og højtlæsning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Susso
Sideantal: 109
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Lisette Agerbo Holm
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 22 May 2016
Oplagsdato: 22 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606652

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk