Tro, håb og Gorgonzola

Vis stort billede
Tro, håb og Gorgonzola

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Valgt af BMF's medlemmer til året børnebog 2013

Antons mor er ostehandler og skilt. Anton er derfor, som alle andre skilsmissebørn, uhyre opmærksom på de signaler, hun udsender. Hvornår er hun træt, hvornår er hun ked af det og ikke mindst - hvordan kan han hjælpe hende?
En aften sidder de to og ser morens yndlingsserie Tro, håb og Amore om detektiven Don Amore, der klarer alt, og moren får sukkende konstateret, at det jo var "sådan en mand, man skulle have". Én med stort overskæg og stærke, lange arme ... sådan nogle, der kan nå de øverste hylder i ostebutikken. Og dér starter den store jagt. En jagt, der bringer Anton og hans bedste ven Molly direkte i favnen på en pizzamand med hår på ryggen, en betjent med meget store solbriller og en far med en slowfoxskade – alt sammen på grund af en plan, der involverer en tyggegummiautomat, en skægtrimmer og en stinkende Gorgonzola. Dette er den første bog i serien om Anton.

Om forfatteren:
Lars Daneskov (1963) er journalist, tv- og radiovært og forfatter til bl.a. Far på Færde, Godmorgenhistorier og Mor har en baby inde i maven.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Daneskov
Sideantal: 149
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 521 g
Udgivelsesdato: 15 Aug 2013
Oplagsdato: 03 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740011999

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Tro, håb og Gorgonzola Politikens Forlag