Superheltenes forbund - Et nyt medlem

Vis stort billede Tilføj
Superheltenes forbund - Et nyt medlem

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

“Udoverat være min bedste ven er Victor en helt normal dreng. Sådan da. Han ser ret normal ud, måske lige bortsetfra hans uglede hår. Han opfører sig egentlig også ret normalt, tror jeg. Måskelige bortset fra, at han er temmelig klodset. Og, nå ja – så er der jo ligedét, at Victor er superhelt. Det er ikke særlig normalt.”

Christofferhar fået nye genboer, og de viser sig hurtigt ikke at være helt normale.Christoffer får ikke bare en ny bedste ven i Victor, men også mere action ogfantastisk superheltegejl, end han nogensinde havde turde drømme om. Det visersig nemlig at Victor, hans lillebror, far og farfar alle sammen er rigtigesuperhelte og en del af Superheltenes Forbund.

Christofferbliver, ikke helt modvilligt, revet med ind i et større gidseldrama og denklassiske kamp mellem superhelte og superskurke, da Victors lillebror bliverkidnappet af superskurkene. Men først skal han selvfølgelig gennem lidtsuperheltegrundtræning, sørge for at se tilpas sej ud over for superheltenJosefine, spise en masse pizza og meget mere før det store opgør.

Glæddig til masser af action, superhelte og superskurke, humor, blodnæse,forelskelse, popcorn og nervepirrende spænding i selskabet med SuperheltenesForbund, når Christoffer bliver optaget som nyt medlem.

Bogener skrevet af Søren Lindahl, der til daglig arbejder som advokat.Illustrationerne er lavet af Marie Buchmann.

For mereinformation om bøgerne, kontakt redaktør Gry Kappel Jensen på gry@turbine.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Lindahl
Sideantal: 210
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Maria Buchmann
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 29 May 2016
Oplagsdato: 29 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610390

Sprog

Dansk

Superheltenes forbund - Et nyt medlem Turbine