Super Mouse og fejlfinderne - En julekalender

Vis stort billede Tilføj
Super Mouse og fejlfinderne - En julekalender

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

S uper Mouse og fejlfinderne er en sjov og spændende julekalender for drenge og piger i alderen 6-12 år. Vi følger den flyvende musepige Super Mouse og vennerne Villy Billy, sommerfuglen Alma Viva og juleenglen Celeste. De får deres sag for, da de kaster sig ud i en hæsblæsende og eventyrlig jagt på Fejlfinderkorpset. En hær af skarpe krokodiller, ledet af Dilleren, der fordømmer alle, som efter deres mening begår fejl. Super Mouse og vennerne synes derimod, at fejl kan være små gaver, for på den måde kan man opdage noget, man aldrig havde tænkt på før. Og så synes de i øvrigt, at Dilleren og hans fejlfindere er de værste mobbere, de nogensinde har mødt. Det må stoppes.

Undervejs i den vilde jagt møder de dyrepasser Tigersen i Zoo, en sød krokodulle og aben Arne, der laver et hot dog-maleri, som bliver købt af en smart rapper fra New York. De møder også buschaufføren Sami, operasangerinden Isolde, julefluen Lauritz, to festaber, et nyhedshold fra TV2 News og en smart fyr, der har en guldhelikopter med diamanter.

Vil vore venners mission lykkes, eller bliver Dilleren og fejlfinderne ved med at mobbe andre? Det røber vi sandelig ikke her på omslaget.

Om forfatteren
Elisabeth Saugmann er kulturjournalist og arbejder hos North Media. Hun har tidligere arbejdet hos DR , Berlingske Media og Jyllands-Posten . Hun har desuden redigeret Musikkens førstedamer (1992) og bidraget til bøger om operasangeren Aage Haugland og cykelrytteren Jesper Skibby. Senest har hun udgivet Lidt hippie er man vel altid. Et portræt af Lasse & Mathilde og deres musikalske venner (2014).

Clara Maria Trier Holst (f. 1999) er maler og tegner. I 2013 vandt hun som bare 14-årig danmarksmesterskabet i klassisk tegning. Siden har hun arbejdet intenst med sin kunst og har allerede holdt adskillige udstillinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elisabeth Saugmann
Sideantal: 138
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Clara Maria Trier Holst
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Clara Maria Trier Holst
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 174 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 422 g
Udgivelsesdato: 12 Nov 2015
Oplagsdato: 12 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793395169

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Super Mouse og fejlfinderne - En julekalender Mellemgaard