Stjerneridderne - Stjerneborgen i rummet

Vis stort billede Tilføj
Stjerneridderne - Stjerneborgen i rummet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

På jorden går de i skole, men i rummet kæmper demod den onde grev Atrox og hans hær af RoboTrox. Børnene kæmper for sandhed,retfærdighed – og stjernenes lys!

Ben, Sammy og Mia går på opdagelse i en gammel villa.De ved ikke, at villaens ejer forsvandt i 1957, eller at huset er fyldt medrobotter, der holder øje med dem. Eller at nogen langt ude i universet har brugfor hjælp. Stjerneriddernes tid er kommet.

Stjerneridderne– Stjerneborgen i rummet handlerom Ben, Sammy og Mia, der helt uforvarende bliver trukket ind i en enorm ogfarlig stjernekrig. Pludselig må børnene ikke bare håndtere mærkelige, talenderobotter og en skør stjerneforsker, men også den onde grev Atrox, der vilherske over universet.

Stjerneridderne– Stjerneborgen i rummet erskrevet af Michael Peinkofer, der også er filmjournalist og oversætter. Han harskrevet flere succesfulde bøger for voksne, og for børn har han skrevetfantasy-serien Pirotter , hvoraf de toførste bind Pirotter – under sort flag og Pirotter – Fanget på Rattuga erudkommet på TURBINE forlaget. Bogen er illustreret af Daniel Ernle, der harfået flere priser og udmærkelser for sit arbejde som illustrator af bøger oganimator af tv og computerspil.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Peinkoffer
Sideantal: 118
Sprog: Dansk
Originaltitel: Sternen Ritter - Die Festung im All
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Per Straatup Søndergaard
Illustreret af: Daniel Ernle
Udgiver: Turbine
Bredde: 133 mm
Højde: 187 mm
Udgivelsesdato: 04 Jan 2016
Oplagsdato: 04 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606331

Sprog

Dansk

Stjerneridderne - Stjerneborgen i rummet Turbine