Søren flytter til Kina

Vis stort billede
Søren flytter til Kina

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Søren skal flytte til Kina. Sammen med sin familie selvfølgelig. Sørens far har nemlig fået nyt arbejde i Kina. Derfor skal Søren, hans lillesøster, mor og far bo i Kina i tre år. Det er både spændende og svært. Søren savner sine venner derhjemme, men der er også så meget nyt og anderledes i Kina. Og da Søren starter i den nye skole i Kina, får han en ny, bedste ven ...

Søren flytter til Kina omhandler de forandringer en udstationering medfører for børn. Det kan være svært for børn at forstå alt det nye, som en udstationering medfører. Hvor skal jeg gå i skole? Skal jeg snakke engelsk? Hvordan får jeg nye venner? Hvorfor er det hele så anderledes?

Bogen her kan fungere som udgangspunkt for en dialog med barnet om en kommende udstationering. Bagerst i bogen er der 15 gode råd til de voksne om, hvordan de forbereder børn på alt det nye, der følger med en udstationering.

Bogen er skrevet af Helle Granhøj , som rådgiver omkring udstationering. De flotte og farverige illustrationer er af Jørgen Eivind Hansen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Granhøj
Sideantal: 44
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Jørgen Eivind Hansen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 06 Sep 2010
Oplagsdato: 06 Sep 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770903134

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk