Som om, William!

Vis stort billede
Som om, William!

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Efter at Williams lillesøster My er kommet til verden, er Mødregruppen blevet en del af familiens liv. Et terrorregime hvor klidkiks, bøger om børneopdragelse og krav om ligestilling truer med at kvæle al hjemlig hygge.

I skolen arbejder klassen med skolekomedien. William har fået den tvivlsomme ære at instruere stykket, selvom han er overbevist om, at han burde have haft hovedrollen. Men ingen interesserer sig for William. De har alle sammen travlt med at lykønske hans kæreste, Cecilie, som udover at score hovedrollen i skolekomedien, også castes til den populære børneserie ”Mini Chefs”. På settet møder hun alle pigers drømmefyr, Daniel.

Williams verden begynder så småt at smuldre. Cecilie forelsker sig i Daniel, hans far får nok af spelt-tyranniet og flytter – og skolekomedien udvikler sig til en ufrivilligt grotesk farce. Men pludselig får William hjælp fra en uventet kant.

Som om, William! er tredje bind i Christina Sederqvists serie om William. Serien begyndte med Seriøst, William!, der blev fulgt op af Det’ flot, William! – der begge er blevet modtaget virkelig godt af både læsere og anmeldere.

Christina har tidligere bl.a. skrevet satireserien Skråplan og spillefilmen Winnie og Karina. Mest kendt er Christina Sederqvist dog for sin egen optræden i Piger på prøveløsladelse, Skråplan og Live fra Bremen.

Christinas virke som komiker fornægter sig ikke i serien om William, der er skrevet med en blanding af underfortalt lune, farverigt sprog og direkte jokes samt hovedpersonernes tåkrummende mangel på selvindsigt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christina Sederqvist
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress Jr
Bredde: 147 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 337 g
Udgivelsesdato: 14 May 2013
Oplagsdato: 14 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771373417

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk