Skurkene tager toget

Vis stort billede Tilføj
Skurkene tager toget

337,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De stod på perronen på Lillestrøm Station. I højtalerenlød det, at toget til Bergen kom ind på stationen om få minutter. I sammesekund lød der et højt smæld. Lige bag dem. Alt for højt til, at det bare kunnevære en dør. Og alt for højt til, at det kunne være noget harmløst og ufarligt.Så lød der et skrig.

Et mord på entogperron skyder Skurkene tager toget i gang. Men hvem blev skudt, hvem skød og hvorfor? Morderen befinder sig højstsandsynligt i toget, hvor også Geniet og den pensionerede politimand Ole Bøjeer. De forsøger i denne detektivroman for børn at løse mysteriet ved at stykkeflyvske detaljer sammen om smykketyverier, forklædninger og meget andet. Men degør det ikke alene, for Skurkene tagertoget er en interaktiv bog, hvor læseren – det vil sige du – gætter med.Teksten skal læses godt for spor, billederne studeres grundigt, inden Geniettil sidst kan afsløre gådens sammenhæng.

Skurkene tager toget er enspændende fortælling til den nysgerrige og årvågne, hvor det handler om atholde øjne og ører åbne. Den handler om at udvise skepsis og tænke kreativt.Bogen udvikler den logiske sans og iagttagelsesevnen, samtidig med at gåden oglæserens aktivitet gør læsningen medrivende og spændende.

Skurkene tager toget er skrevetaf det norske makkerpar Tor Edvin Dahl og Nils Håkon Nordberg. Tor Edvin Dahler en særdeles erfaren og produktiv herre ud i at skrive, og udover børne- ogungdomsbøger har han også tidligere skrevet krimiromaner under pseudonymetDavid Torjussen, der også er oversat til dansk. Nils Håkon Nordberg er udoverforfatter også spiludvikler, og sammen med Tor Edvin Dahl giver han Skurkene tager toget en spillignendestruktur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tor Edvin Dahl / Nils Håkon Nordberg
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originaltitel: Skurkene tager toget
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Udgiver: Turbine
Bredde: 164 mm
Højde: 235 mm
Udgivelsesdato: 13 Jun 2016
Oplagsdato: 13 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607017

Sprog

Dansk