Skrammelskrumlet

Vis stort billede
Skrammelskrumlet

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Velkommen til Skrammelskrumlet- et mageløst hus
Fantastisk skør børnefortælling om Skrammelskrumlet og dets beboere. Velkommen til en skæv hverdag med humor, farve og marcipangrisædende skurke.
Pjalte og Filiane bor på Linde Allé i en villa med mere personlighed end nogen anden bygning. Taget lækker, ruderne er med tiden repareret med farvestrålende glas, og trappen knirker. Men det er deres hjem, deres kære Skrammelskrumlet. Herfra sælges alverdens mærkværdige genstande – alt fra et sjældent nummer af ”Super-Ornens eventyr” til en kasse træben i alle størrelser.
Alligevel bliver vennernes villa truet, da Fabrikant Flitter Flommesen en dag vralter ind ad døren. Han har nemlig udset sig deres grund som det perfekte sted til at bygge en marcipangrisfabrik, og så er der altså ikke plads til Skrammelskrumlet – eller dem, der bor der. Men Pjalte og Filiane giver ikke op uden kamp!
Katja Krekelä har skrevet en fantasirig børnefortælling fyldt med tosserier og farver. Skrammelskrumlet tilbyder et befriende afbræk fra den moderne families faste rutiner med en opfindsomhed og asymmetri. Historien taler til børnenes verdenssyn og kan samtidig underholde den voksne højtlæser. Det er en historie om at følge sit hjerte, kæmpe for det, man holder af, og sammenholdet mellem venner når man møder modgang.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katja Krekelä
Sideantal: 114
Sprog: Dansk
Originaltitel: Romisko
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Birgita Bonde Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Sanna Sipi
Fagredaktør: Bjørn Bue Andreasen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 02 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410990

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk