Selma på bondegårdstur

Reduced price!
Vis stort billede
Selma på bondegårdstur

103,20 kr

-20%

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Bogen er del af en serie børnebøger fra den økologiske besøgsgård Vidtskue. Serien er skrevet af forfatter Illona Thorup Skriver.
Selma på bondegårdsturer en dejlig børnebog, som fortæller historien om børnehavens besøg på den økologiske besøgsgård Vidtskue. Selma har fået lov til at invitere alle børnene fra børnehaven på besøg på bondegården. Der er mange forskellige dyr – grise, får, heste, høns, ænder og mange flere. Børnene ser, hvordan de økologiske dyr lever – og de får også lov til at klappe dyrene, få en ridetur og en dejlig tur på engen i traktorvogn.
Bogen er lavet i et flot, robust design med mange smukke og spændende fotos fra børnehavens dag på gården. Bogen og dens fotos giver barnet det allerførste lille kig ind i tanken bag økologisk dyrehold. Bogen kan både bruges som billedbog af barnet selv og som oplæsningsbog derhjemme eller i børnehaven.
Vidtskue tager imod besøg af børneinstitutioner, så børnene har selv muligheden for at komme og opleve det de hører, Selma har oplevet.
I samme serie fra Vidtskue findes billedbogen Alfred og den blå traktor.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Illona Thorup Skriver
Sideantal: 36
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Preben Stentoft
Udgiver: Turbine
Serie: Billedbøger fra Vidtskue
Udgivelsesdato: 06 Apr 2009
Oplagsdato: 06 Apr 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792389466

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk