Selene Vesta - og hekselemmen

Vis stort billede
Selene Vesta - og hekselemmen

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Selene er månebarn - hun er synsk. Hun bor sammen med sin lillebror Sigurd i præstegården hos bedsteforældrene, heksen Ana og præsten Arne, mens deres mor, Maja, er i Indien.
En morgen stiger en mystisk røg op fra den gamle gravhøj. Selene sætter sig for at undersøge, hvor røgen kommer fra. Det hvirvler hende ind i opklaringen af mysteriet om Dronning Thyras hemmelighed.
I præstegården forbereder Ana og Arne sig på at tage imod Maja, der vender hjem med en ny mand, inderen Sikki. Han er far til det barn, Maja venter.
Selene og Sigurd opdager, at vennen Ulrik har en far, der sidder i fængsel. Deres venskab brister, og i skolen bliver Ulrik mobbet af de andre børn og af hr. Sørensen. Til sidst bliver livet uudholdeligt for ham.
Konflikten i landsbyen blusser op på grund af gravhøjen, og Selene finder flere spor, som Ana gemmer i sit hekseværksted. En aften finder Selene vej ind i gravhøjen og bliver fanget i det inderste kammer, da en del af højen styrter sammen.
Hvordan skal hun komme ud, og hvor fører hekselemmen hen? Kan Selenes synske evner hjælpe Ulrik, og kan hun stole på de syn, hun får?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Rikke Bresson
Sideantal: 147
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Carpe Diem
Bredde: 138 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 273 g
Udgivelsesdato: 23 Jun 2007
Oplagsdato: 23 Jun 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792108012

Sprog

Dansk