Scary Harry - Ikke til at spøge med

Vis stort billede Tilføj
Scary Harry - Ikke til at spøge med

187,44 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En nat dør Ottos nabo, det er der sådan set ikke noget uhyggeligt ved, for han er trods alt 102. Det uhyggelige er den hvide ladvogn, der kommer inden ambulancen, og manden, der stiger ud, iført sort kutte og … gummisko? Okay, måske er Manden med Leen ikke så skræmmende alligevel.

Otto har forresten også en flabet flagermus som kæledyr, men han er ærlig talt heller ikke specielt gruopvækkende. Ja øh, nu vi taler ærligt, så er han egentlig bare r… irriterende.

Nå ja, og så kan Otto også se og tale med spøgelser, men det meste af tiden beklager de sig bare eller spiser ost. Nej, det uhyggelige begynder faktisk først, da den skøre ejer af forlystelsesparken Scaryland, mr.Bleu, kidnapper Ottos spøgelser og sidenhen også Ottos bedste ven, Emily.

Så må Otto og Manden med Leen sammen lægge en plan for at redde dem. Det bliver hårrejsende, og måske også lidt sjovt, men mest bare døduhyggeligt.

Sonja Kaiblinger er tysk forfatter og vokset op i et vaskeægte spøgelseshus. Hun har altid været kisteglad for spøgelseshistorier. I børneromanen Scary Harry vender hun kisten på hovedet, og pludselig er døden ikke længere nær så uhyggelig.


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sonja Kaiblinger
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Jacob Jonia
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 23 Sep 2014
Oplagsdato: 23 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771418125

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Scary Harry - Ikke til at spøge med Turbine