Saksespark

Vis stort billede
Saksespark

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Letlæst fodboldbog ”Han nåede ikke at tænke. Nærmest per refleks kastede han benene op i højde med skulderen og svingede igennem med sin højre. Han ramte den helt rent på foden …”


Emil er god til fodbold, og han er både kommet på skoleholdet og det særlige talenthold. Men ikke alle er lige glade for Emil. Tykke Toby fra niende er på nakken af ham konstant. Helt slemt går det, da Toby tager et billede af Emil i badet efter kamp. Hvordan skal Emil slippe af med sin plageånd? Og kan man egentlig være bedste ven med en pige?
En letlæselig børnebog med slagfærdige illustrationer om drenge, piger, fodbold, mobning og venskaber. Bogen er velegnet som et udgangspunkt for en snak om trivsel i klassen og konflikter i skolegården. Bogen er sat med stor, letlæselig sats, så den kan bruges både til selvlæsning og højtlæsning. Forfatter Svend Erik Milsgaard har mange års erfaring med mobning og konflikter mellem børn fra sit arbejde som folkeskolelærer, og bogen er udarbejdet med læsesvage elever for øje. Sakespark er den selvstændige fortsættelse til Frispark, den første bog om Emil.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Erik Milsgård
Sideantal: 182
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Tanja Eijgendaal
Tegnet af: Tanja Eijgendaal
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 25 Mar 2014
Oplagsdato: 25 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771414929

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk