Ronal Barbaren - The book!

Vis stort billede Tilføj
Ronal Barbaren - The book!

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den 29. september har animationsfilmen RONAL BARBAREN premiere over hele landet. Filmen er skabt af holdet bag Terkel i knibe og Rejsen til Saturn, der denne gang har lagt sig i selen for at skabe the greatest adventure of all times. Allerede den 1. september kan vi komme helt tæt på Ronal og hans venner i RONAL BARBAREN – THE BOOK, der skrives af MERLIN P. MANN (forfatteren bag bl.a. TAYNIKMA, SPØGELSESDETEKTIVEN OG ALIENBERG).

I RONAL BARBAREN møder vi Ronal, en selvværdsramt,ung barbar, der stik modsat sine muskuløse og olie-indsmurte stammefæller i landsbyen desværre er en vaskeægte slapsvans. Skæbnen vil dog, at barbarernes overlevelse kommer til at hvile på Ronals spinkle skuldre, da ondskabens fyrste, Volcazar, bortfører hver eneste levende barbar – på nær Ronal.

I kampen mod ondskaben må Ronal i selskab med den buttede skjald, Alibert, den smukke, men dødsensfarlige skjoldmø, Zandra, og den metroseksuelle elver-vejviser, Elric, overkomme utrolige strabadser i en verden befolket af højrøvede elvere, bimbo-amazoner og piercede orker i læderchaps og G-streng.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Merlin P. Mann
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press Jr
Bredde: 178 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 606 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2011
Oplagsdato: 31 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771081800

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Ronal Barbaren - The book! Peoples Press Jr