Romeo og Krage - og biltyveriet

Vis stort billede
Romeo og Krage - og biltyveriet

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fedt! Bagdækket er fladt. Der er nogen, der har piftet det. Romeo kan mærke, at han får en klump i halsen.
'Tudefjæs!'

Hvem sagde det?

'Kom så frem for helvede!' Nu er Romeo ligeglad med, at de kan se, at han græder. 'Hvem er det, der snakker?' Fuglen vender sig og kigger på ham.
'Ja, hvem fanden tror du? Kan du se andre her?'

Det er ikke så nemt at være Romeo. Og slet ikke, når man render
rundt med så fjollet et navn. Romeo bliver drillet i skolen, og han har ikke rigtigt fået nogen venner i den nye klasse. Hjemme går det heller ikke altid så godt. Og en dag lander der en krage på Romeos skulder. En stor, beskidt og larmende krage, der kan tale (og bande!). Kragen er fast besluttet på at hjælpe Romeo, men Romeo er ikke så sikker på, at det han har brug for, er hjælp fra en højrøstet og ubehøvlet fugl. Og nemmere bliver det ikke, da Romeo bliver anklaget for at have stjålet lærerens bil ...

En morsom fortælling til børn på 8-12 år om et umage par anti-helte, der klarer skærene på trods af alt. På humoristisk vis tager bogen fat om temaer som at være udenfor, mobning, problemer med skole og familie og at hævde sig selv over for forældres og omgivelsernes pres. Bogen kan med fordel bruges i undervisningen, samt til selv- og højtlæsning.

Bogen er skrevet af Gry Kappel Jensen , forfatter til en række billedbøger, bl.a. Wilbur den gule kat. Til arbejdet med Romeo og Krage har hun modtaget støtte fra Statens Kunstråd. Illustrator Bente Bech, der tidligere har vundet Kulturministeriets Illustratorpris har lavet livlige og karakterfulde tegninger til bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gry Kappel Jensen
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Bente Bech
Udgiver: Turbine
Bredde: 141 mm
Højde: 221 mm
Vægt: 400 g
Serie: Romeo og Krage
Udgivelsesdato: 22 Apr 2012
Oplagsdato: 22 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770907521

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk