Robert Ingpen: Junglebogen

Vis stort billede
Robert Ingpen: Junglebogen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Junglebogen - Historien om Mowgli, menneskeungen, der blev opfostret af ulve i Indiens jungle, er et af verdens helt store værker.

Som spæd blev Mowgli fundet af Shere Khan, tigeren med de lynende øjne, og opdrages af ulvene efter Jungleloven. Han lærer at jage og tale dyrenes sprog. Han oplever Mange spændende ting og møder de uforglemmelige dyr: Bagheera, den yndefulde sorte panter, Baloo, den venlige brune bjørn, og Kaa, slangen med det hypnotiske blik.

Mowgli er et menneske, og mens han vokser op, bliver det klart for ham, at han er nødt til at finde tilbage til sin egen art. Men først sjak han møde sin evige fjende Shere Khan – Det bliver en kamp, hvor der er brug for både snuhed og styrke, for at de kan finde ud af hvem der er junglens konge.

Dette er fortællingen om Mowgli og junglens dyr. Den tidløse historiesamling indeholder også andre Kipling-klassikere som Rikki-tikki-tavi, Den hvide sæl og Elefanternes Toomai.

En rig og klassisk fabel om dyre- og menneskelivet fyldt med eventyr. Kiplings historier får liv med de fantastiske tegninger af den australske kunstner Robert Ingpen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rudyard Kipling
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Carlsen
Bredde: 205 mm
Højde: 243 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 963 g
Udgivelsesdato: 09 Nov 2015
Oplagsdato: 09 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711469866

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk