Rejsen til Julemandens værksted

Vis stort billede
Rejsen til Julemandens værksted

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Filur ved godt, at han bare er en helt almindelig ungnisse. Derfor bliver han noget overrasket, da han den 1. december får et brev, hvor selveste Julemanden beder ham om hjælp.

Det bliver starten på en rejse, hvor Filur lærer, hvor stort og magisk et sted verden er. Talende dyr, feer, hekse og trolde møder han på sin vej, når han krydser mørke huler, snedækkede skove og fortryllede landskaber for at nå frem til Julemandens værksted. Ikke alt er, som det ser ud til at være, og Filur må lære at stole på sig selv og sine venner. For når julen er i fare, må en lille nisse påtage sig en stor opgave.

Uddrag af bogen

Der – ikke bagfra, som forventet, men fra siden – kom ulven løbende. Den havde blottede tænder, og ørerne lå ned langs dens hoved. Den mørke pels var en skarp kontrast til det smukke vinterlandskab, som omgav dem. Filur havde aldrig før set et så frygtindgydende syn, og ulven kom nærmere og nærmere, langt hurtigere end Filur havde troet muligt.

Om forfatteren

Sabrina Mose (f. 1983) er fra Benløse ved Ringsted, blev sproglig student ved Sorø Akademi og flyttede i 2004 til Odense. Hun er oprindeligt uddannet socialpædagog med speciale i natur og idræt, men har siden 2010 været ansat i politiet. Rejsen til Julemandens værksted er Sabrinas debutudgivelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sabrina Mose
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 152 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 402 g
Udgivelsesdato: 04 Dec 2014
Oplagsdato: 04 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270442

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Rejsen til Julemandens værksted Mellemgaard