Putte og de andre - tre historier

Vis stort billede
Putte og de andre - tre historier

129,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
"Putte og de andre" er en samling af tre korte historier af Lilja Scherfig, en slags børnebog for voksne eller voksenbog for børn. En bog, der med andre ord kan læses af unge såvel voksne.
Lilja Scherfig, der sidste år udsendte "Louie Louie" på Gyldendal, fortæller med veloplagt humor tre historier, der alle tager udgangspunkt i det at turde at sige fra og vedkende sig sine ønsker, også selv om de måske ikke virke lige oplagte.
Historiernes univers er henlagt til dyrenes verden, fra høns og ræve over mus og elefanter til græssende køer! Fortælleformen veksler mellem børnegenre til rim og remser og er præget af Lilja Scherfigs sproglige opfindsomhed og malende beskrivelser, som hun i andre sammenhænge også bruger som tekstforfatter og dramatiker.
"Putte og de andre" er illustreret af tre af landets førende og mest benyttede bogillustratorer: Otto Dickmeiss, Rasmus Bregnhøi og Kamilla Wichmann. Alle har de illustreret for fremtrædende forfattere, fra H.C. Andersen til Kim Fupz Aakeson, og således modtog Otto Dickmeiss i 2005 Kulturministeriets Illustratorpris, mens Kamilla Wichmann i 2006 blev hædret med Kultuministeriets Ærespris

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lilja Scherfig
Sideantal: 31
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Tegnet af: Kamilla Wichmann, Rasmus Bregnhøi og Otto Dickmeiss
Udgiver: Fahrenheit
Udgivelsesdato: 20 Apr 2008
Oplagsdato: 20 Apr 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790370787

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

Putte og de andre - tre historier Fahrenheit