Ponyhjerte - Anna finder en pony

Vis stort billede
Ponyhjerte - Anna finder en pony

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anna er flyttet på landet med sine forældre og sinlillebror, og det er hun bestemt ikke glad for. Hendes nye klasse er fyldt medsnobbede hestepiger, og Anna savner sine gamle venner. Men mest af alt vil Annarigtig gerne have en hest – faktisk ønsker hun sig en hest så meget, at hunbruger al sin tid på at tegne sin helt egen. En dag opdager hun en flokvildheste, og der møder hun Ponyhjerte. Og Ponyhjerte er verdens mestfantastiske pony.

Ponyhjerte– Anna finder en pony handler om drømmerenAnna, der helst vil bruge sin tid på at tegne nye eventyr om hende selv oghendes drømmehest, Ponyhjerte. Som så mange andre har hun svært ved at tilpassesig et nyt sted, en ny skole og nye venner – men alting ændrer sig, da hunmøder den rigtige Ponyhjerte.

Ponyhjerte– Anna finder en pony er skrevetaf Usch Luhn, der skriver filmmanuskripter og flere succesfulde børnebøger. Desøde illustrationer er tegnet af Franziska Harvey, der som freelanceillustrator har illustreret en række børnebøger. Bagerst i bogen har hun lavetet lille hestetegnekursus, så alle kan lære at tegne heste.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Usch Luhn
Sideantal: 122
Sprog: Dansk
Originaltitel: Ponyherz - Anni findet ein Pony
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgit Fuglsang
Udgiver: Turbine
Bredde: 133 mm
Højde: 187 mm
Udgivelsesdato: 11 Jan 2016
Oplagsdato: 11 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606348

Sprog

Dansk