PIROTTER! - Under sort flag

Vis stort billede Tilføj
PIROTTER! - Under sort flag

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Rotter, der er pirater, bliver til PIROTTER. I PIROTTER! Under sort flagmøder vi de onde og frygtindgydende pirotter, Kaptajn Rattbone og hans håndlanger Rattoo. De kidnapper den henrivende og adelige mus, Becky Nelson, og hele hendes følge. Skildpadden Aristoteles undslipper fangenskabet og driver i land på den lille ø Eiland Rock. Her finder musen Marty Flynn ham skyllet halvdød op på stranden. Den forældreløse Marty er vokset op hos øens fyrpasser og bliver meget overrasket, da det viser sig, at Aristoteles kender hans far.


Mødet med skildpadden bliver begyndelsen på et stort eventyr for Marty Flynn. Et eventyr, der kræver stort mod af den lille mus, der kun kender til det kedelige liv ved fyret på Eiland Rock. Men så dukker pirotterne op på øen, og Marty må træffe en stor beslutning.
Den tyske forfatter Michael Peinkofer (født i 1969) har skabt et underholdende og fangende univers for alle, der holder af spænding, pirater og helte.
PIROTTER! Under sort flag er god til både højtlæsning og selvlæsning. Daniel Ernles flotte illustrationer efterlader ingen i tvivl om, hvordan de fæle Pirotter og deres skib “Rottegift” ser ud.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Peinkofer
Sideantal: 86
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 01 Jul 2014
Oplagsdato: 01 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416275

Sprog

Dansk