Pelle Johns Engle

Pelle Johns Engle Forstør

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Jesper Wung-Sung
PELLE JOHNS ENGL
Drengeroman

I kampen mod Det Onde søger de tre drenge, Aksel, Niklas og Joakim, hjælp hos en mystisk mand, der hedder Pelle John. Samtidig er der de tre piger, Den Slanke Smukke, Den Søde Bløde, og Den Seje Sorte – og et par stykker mere – som måske er på deres side, måske på fjendens. Og endelig er der drømmen om at rejse til en fjern caribisk ø, hvor de skal herske som tre hovedrige høvdinger.

”Bah! Hvad skal jeg med fantasi, når jeg har så mange gode ideer!”

Roman fra en af Danmarks mest læste børne- og ungdomsbogsforfattere – fortalt sprudlende og i højt tempo, men samtidig med masser af indlevelse og hemingwaysk undertekst – om at gå fra at være barn til at blive noget andet …

”Jesper Wung-Sung er en gave til unge læsere.”
Steffen Larsen, Politiken

”Historien er god og fortalt med en opfindsomhed, som er på niveau med drengenes, men holdt i ørerne af en fortæller, der ved, hvor han vil hen. Han får på den vis givet det barnlige univers en dybde, hvor de seksuelle fantasier og deres skrøbelige relation til en virkelighed under permanent forandring er et dødsensalvorligt problem, hvilket gør bogen til en interessant opdagelse både for børn og voksne. Og han får dermed også løftet hele fortællingen et andet sted hen, hvor den først og fremmest er litteratur for fuld udblæsning.”
Frits Andersen, Weekendavisen

Pelle Johns Engle har sin egen fanklub, der mødes årligt!

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jesper Wung-Sung
Sideantal: 114
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: HÆFTET
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fugl
Bredde: 124 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 162 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2012
Oplagsdato: 04 Nov 2012
Varefakta
Reference

b-9788798907381

Udgivelsesår

2002

Sprog

Dansk