Operation Mørkemand

Vis stort billede
Operation Mørkemand

349,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Printeren begyndte at arbejde. Oliver gik hen tilden og tog et stykke papir op. Han

havde udskrevet et kort, som han tog med hen tilden hvide tavle på væggen. Så fæstnede

han det med to magneter og fandt en sort tuschfrem. Han skrev GERNINGSSTED: SLETTEN med store bogstaver og tog to skridtbaglæns, inden han stoppede op og så på kortet.

Midt på stien harnogen gravet et stort, dybt hul. Oliver opdager det for sent og flyver overcykelstyret. Hvem gør sådan noget? Og hvorfor? Sammen med sin ven Tildebegynder Oliver at efterforske sagen. Først på den gennemrodede Slette og detnormalt øde Rønnebjerg, hvor en uhyggelig, fremmed mand – Mørkemanden –pludselig er flyttet ind. Så dukker et gammelt kort med mærkelige tegn op. Kande løse mysteriet? Og tør de?

Operation Mørkemand er en del af serien om Detektivbureau nr. 2, somer en fængende krimiserie for børn om de to venner Tilde og Oliver, der medderes helt eget detektivbureau opklarer mysterier og forbrydelser i dereshjemby. Der er spænding, uhygge og gåder, men handlingen forbliver realistisk,når de to venner begiver sig på eventyr.

Mest af alt handlerbogen om et par venner, der finder uvante, kreative løsninger, går igennem tyktog tyndt sammen og ikke lader sig kue.

Operation Mørkemand er skrevet af den prisvindende norske Jørn LierHorst, der udover at være forfatter også har været efterforsker hos det norskepoliti. Fra dette job har han hentet inspiration til sine børnekrimier samt tilvoksenkrimierne om William Wisting, der også er oversat til dansk. Med bøgerneom Detektivbureau nr. 2 samarbejder han med tegneren Hans Jørgen Sandnes, derfår de to små detektivers oplevelser til at fremstå lyslevende.

Operation Mørkemand er velegnet til børn, der er begyndt at læse påegen hånd samt højtlæsning. Kapitlerne er korte, og bogen er skrevet i etenkelt sprog, som understøttes af flotte illustrationer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørn Lier Horst
Sideantal: 99
Sprog: Dansk
Originaltitel: Operasjon mørkemænd
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Rasmus Bjørgmose
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 148 mm
Højde: 205 mm
Udgivelsesdato: 16 May 2016
Oplagsdato: 16 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609486

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk