Olga finder Finn

Vis stort billede
Olga finder Finn

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Olga skal på ferie med far. Men far har taget Finn med! Olgas lille, dumme papbror. Olga er sur.
Men så sker der noget. Både far og Finn bliver væk!
Marie Duedahler forfatteren til fiktions-serien om Olga, hvis problemer og oplevelser børn i målgruppen kan nikke genkendende til.
Olga-bøgerne er letlæselige, de henvender sig til første og andet klassetrin med en lix på 6-8. Illustrator Stine Gram Sørensen har skabt et realistisk univers, der appellerer til både drenge og piger.
Billebøgerneer skrevet af erfarne forfattere, og 'serierne i serien' har forskelligt lixtal, så der er bøger fra 0. til 3. klasse. Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Carsten Flink, Marie Duedahlog Per Straarup Søndergaard. De suppleres af illustratorerne Jesper Tom-Petersen, Rasmus Jensen, Stine Gram Sørensen og Sidsel Brix.
Pædagogisk konsulent Lis Pøhler har udarbejdet generel lærervejledning til serien, ligesom hun producerer elevopgaver til hver eneste titel blandt Billebøgerne.
Lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på hjemmesiden.
Samme sted er også en letlæst, illustreret præsentation af forfattere og illustratorer, så det er muligt for lærere også i indskolingen at arbejde med forfatter- og illustratorportrætter.
Elevopgaverne kan udfyldes elektronisk på seriens hjemmeside og vises frem på smartboards. De kan printes derfra, ligesom de kan mailes til lærer og kammerater.
Billebøgerneer udviklet med henblik på både den læseforberedende undervisning i 0. klasse og læseundervisningen i 1. og 2. klasse. Både sprogligt og indholdsmæssigt er bøgerne meget enkle. De består af mange små lydrette ord, og centrale ord og sætninger gentages. Samtidig er historierne så komplekse og temaerne så relevante, at de også egner sig til dialogisk oplæsning med en efterfølgende aktivering af børnene omkring teksten. Illustrationerne støtter forståelsen af teksterne – og virker befordrende på læselysten.
I sin lærervejledning skriver Lis Pøhler om seriens grundprincipper: >>Bøgerne er skrevet i et let tilgængeligt sprog. Indholdet tager udgangspunkt i de 6-9-åriges verden. Nogle gange i den konkrete verden, andre gange i børnenes fantasiverden. Bøgerne er rigt illustreret, således at billederne kan understøtte læseforståelsen.<<

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Duedahl
Sideantal: 27
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Stine Gram Sørensen
Fagredaktør: Per Straarup Søndergaard
Udgiver: Turbine
Bredde: 159 mm
Højde: 217 mm
Vægt: 140 g
Serie: Billebøgerne. 2. Olga-serien
Udgivelsesdato: 29 Mar 2012
Oplagsdato: 29 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770907545

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk