Og her kommer moster Lisbeth!

Vis stort billede Tilføj
Og her kommer moster Lisbeth!

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Isabel Abedis populære bøger om pigen Lola har nu fået en søsterserie – eller faktisk snarere en mosterserie!
Lola har nemlig en moster, der hedder Lisbeth; der er bare lige det, at selvom Lola er en stor pige på 12 år, er hendes moster kun 4 år gammel og går i børnehave – og det er måske ikke helt normalt. Men for Lola gør det ikke særlig meget, at Lisbeth ikke er en helt sædvanlig moster, og at hun kaster med vindruer og spiser vokslys for at vokse i stedet for at strikke halstørklæder og give tantekys. Der kommer nemlig ret mange sjove og fantastiske historier ud af at have en moster som Lisbeth; både om vanddragerutsjebaner, smølfeis, fantasivenner og forsvundne isbjørne med marmelade om snuden.
Og her kommer moster Lisbeth! er første bog i Lola-bøgernes søsterserie om Lisbeth, som er lige så gæv, sprudlende sjov og fuld af fantasi, som hendes niece Lola.
Isabel Abedis Lola-bøger er Tysklands mest populære bogserie til piger, og den første bog Her kommer Lola blev filmatiseret i 2010. Lisbeth-bøgerne henvender sig til læsere på 8-9 år, hvorefter Lola tager over til de 9-13-årige. De første otte bøger om Lola er udgivet ved TURBINE forlaget, og den niende er på vej.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Isabel Abedi
Sideantal: 73
Sprog: Dansk
Originaltitel: Und hier kommt Tante Lisbeth!
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Birgit Fuglsang
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Dagmar Henze
Udgiver: Turbine
Bredde: 177 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 10 mm
Udgivelsesdato: 05 Mar 2015
Oplagsdato: 05 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600346

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk