Noans mærke

Noans mærke Forstør

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Om Dynamo: Dynamo er en bogserie til børn og unge til selvlæsning og til brug i folkeskolens mellemtrin og i udskolingen. Der er smæk på emnerne, og sproget er læsevenligt og tilpasset målgruppen. Både erfarne og unge forfattere og illustratorer bidrager til serien, der alle er indbundne bøger i en god kvalitet. Den første DYNAMO-bog Fuck, det gør ondt, Willy udkom d. 03/02 2014. Se mere om titlerne i serien nederst.
Om Noans mærke: Jeg får øje på Noans bare ben. Jeg kan se det røde mærke på hans lår. En ildrød ring omkring noget, der ligner et bistik. Det er klamt. ”Du må ikke være vred,” siger han så. ”Hvis de ser det, bliver du sendt væk.” Jeg ved, han har ret.
Noans mærke er en spændende fantasyroman om børnene, der bor på en ø, hvor man ikke må være vred. Det er en fortælling om følelser, venskab, magt og uhyrer. En fascinerende, til tider uhyggelig, historie, der fanger læseren fra første side. Bogen er skrevet af Jane Susanne Andersen og illustreret af Teddy Kristiansen. Noans mærke har LIX 10.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jane Susanne Andersen
Sideantal: 74
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Teddy Kristensen
Udgiver: Turbine
Serie: DYNAMO
Udgivelsesdato: 21 Aug 2014
Oplagsdato: 21 Aug 2014
Varefakta
Reference

b-9788771416213

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk