Ninja Timmy - og latteren, der blev væk

Vis stort billede Tilføj
Ninja Timmy - og latteren, der blev væk

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I byen Elyzandrium bor der adskillige talende dyr, og nogle af dem er opfindere. Nærmere bestemt katten Timmy, minken Simon og grisene Jasper og Kasper. Da vi kommer ind i fortællingen, er de fire venner netop færdige med deres seneste opfindelse: en appelsinskrællemaskine! Men på vejen ned til byens torv bliver vennerne overfaldet af Gribbelbanden, en bøllet bande vildsvin, som er ude på at stjæle den nye maskine.

Herefter tager begivenhederne fart, ikke mindst da vennerne finder ud af, at nogen bortfører byens børn og stjæler deres latter! Og hvad med den mystiske blå kanin, som har forskanset sig i en gammel, nedlagt fabrik? Nogen må gøre noget, og med hjælp fra legetøjsopfinderen Alfred begiver Timmy og hans venner sig ud på et farefuldt eventyr for at finde Den Blå Kanin og opklare mysteriet om latteren, der blev væk.

Ninja Timmy - og latteren, der blev væk er første bind i en ægte eventyrserie med masser af magi, talende dyr og drabelig kamp mellem det gode og det onde. Desuden er bogen fuld af fantastiske illustrationer, som intensiverer spændingen. Det er perfekt højtlæsning for alle, der kan lide en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Henrik Tamm arbejder i Hollywood og har været med til at skabe miljøerne i filmene Shrek og Narnia . Ninja Timmy - og latteren, der blev væk er hans debut som børnebogsforfatter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Henrik Tamm
Sideantal: 206
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anette Broberg Knudsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Sep 2014
Oplagsdato: 11 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416756

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Ninja Timmy - og latteren, der blev væk Turbine