Nice eller nederen - Emma 11 år - snart 12

Vis stort billede Tilføj
Nice eller nederen - Emma 11 år - snart 12

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>Han tog min hånd og gav mig et kys på munden. Det skete så hurtigt, at jeg slet ikke kunne nå at reagere. Tænk, jeg fik mit første kys!<<
Nice eller nederener en bog til tween-piger, som er på vej ind i den første pubertet. Hidtil har de fleste bøger om pubertet været målrettet 13-årige og opefter, men pigerne mærker i dag hormonerne langt tidligere. Ofte før de er fyldt 10 år.

Pigerne begynder langt tidligere at få bryster end for blot 15 år siden. På bare 15 år er gennemsnitsalderen for begyndende bryster faldet med et år, ligesom pigerne også får menstruation tidligere. En læge fortæller f.eks., at 1/3 af pigerne får menstruation som 11-årige. Derfor er der nu brug for bøger om pubertet, der henvender sig til den aldersgruppe.

Nice eller nederener målrettet disse piger. De er stadig børn, men alligevel har de de første kropslige tegn på at blive voksne. Det kan nogle gange føles godt, andre gange er det ikke rart. Nice eller nederen, som pigerne siger.
Bogen er skrevet af Kirsten Ahlburg, som er uddannet psykoterapeut og har haft egen klinik i 15 år, hvor hun specialiserede sig i parforhold og seksualitet. Hun er forfatter til fagbogen Ikke i aften, skat! og romanen Stolen for døren. Begge bøger beskræftiger sig med emnet parforhold og seksualitet. Desuden har hun gennem en lang årrække være psykologi- og samlivsskribent i diverse blade og aviser samt brevkasserådgiver i såvel ugeblade som ungdomsblade.
Bogen er illustreret af Vivi Barsted, som blandt meget andet har lavet opgaver for Børns Vilkår.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Ahlburg
Sideantal: 77
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Illustreret af: Vivi Barsted
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 14 Jun 2011
Oplagsdato: 14 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770904391

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Nice eller nederen - Emma 11 år - snart 12 Turbine