Napoleon og T-kix

Vis stort billede
Napoleon og T-kix

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
E.T. vender tilbage i ny spændingsserie for unge!
De fleste tror, at uhyret i den svenske sø Storsøen er fri fantasi. Det er det ikke! Mød den tolvårige dreng Napoleon ”Nappe” Larsson, som bor med sine forældre i den lille by Aborremose. Nappe er ingen almindelig tolvårig. Han er en nørd. Fremfor at spille fodbold foretrækker han at samle information til sit arkiv om sjældne og udryddelsestruede dyr.
Da han en sommer, sammen med sine bedste venner Khaya og Anders, finder det sagnomspundne søuhyres unge i en elv tæt ved byen, tager begivenhederne fart.
De tre venner døber ungen Elvis T-kix Presley. Men det er ikke let at passe et babyuhyre i en lille by som Aborremose. Og det bliver ikke lettere, da børnene finder ud af, at to krybskytter er på sporet af dem – parate til at gøre hvad som helst for at slå kløerne i T-kix …
Napoleon og T-kix er en ungdomsroman, der blander eventyr, spænding og humor, og så er den første bog i serien om den lille by Aborremose og dens indbyggere.
Annika Langa er journalist og forfatter, siden 1994 bosat i Sydafrika. Hun har været medforfatter til to bøger om Afrika, men Napoleon og T-kix er hendes skønlitterære debut. Inspirationen til fortællingen fik hun en regnfuld aften i Östersund under en safari på Storsøen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Annika Langa
Sideantal: 226
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Illustreret af: Anette Broberg Knudsen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 22 Jul 2014
Oplagsdato: 22 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416589

Sprog

Dansk