Nanok og juleevangeliet

Vis stort billede
Nanok og juleevangeliet

32,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kirkeminister og forfatter Manu Sareen fortæller om juleevangeliet i denne nye børnebog. Historien udspiller sig på en skole, hvor der er gang i juleforberedelserne. Eleverne skal planlægge årets krybbespil, men under snakken falder drengen Nanok i søvn og drømmer sig langt væk…


Bogen er rigt illustreret med tegninger af Otto Dickmeiss. Tegningerne kan købes separat på www.unitas.dk i høj opløsning. Så kan de bruges med projektor, hvis man gerne vil gengive fortællingen for en større forsamling børn.
De seneste 10 år har Unitas Forlag hvert år udgivet en lille julebog, som især kirker har været glade for at give til deres små gæster. Sidste år var det Han kom om natten , som er skrevet af forfatteren og salmedigteren Iben Krogsdal og illustreret af Lotte Kjøller.
Ud over at være kirkens gave til børnene, har mange forældre også brugt den til, når børnene den 24. om eftermiddagen er spændte og lige har brug for at slappe af et par minutter. Det kan de i år gøre med Nanok og Julevangeiet, der på en moderne måde fortæller dem, hvorfor vi fejrer jul.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Manu Sareen
Sideantal: 16
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Otto Dickmeiss
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 152 mm
Dybde: 4 mm
Vægt: 37 g
Udgivelsesdato: 06 Nov 2013
Oplagsdato: 06 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179336

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk