Mysteriet på Hester Hill

Vis stort billede
Mysteriet på Hester Hill

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Damen ved kassen var blevet helt hvid i ansigtet. "Det er ikke muligt," hviskede hun. "Er du sikker på, at hun hedder Margareta?" "Selvfølgelig ved jeg, hvad min søster hedder," sagde Frank. "Hils hende og sig, at hun må skynde sig herned. Hils og sig, at jeg har en pakke, der har ventet længe på hende." Frank forstod intet. "Det må være til en anden," sagde han. "Mig og Meg kom i går. Vi …" "Nej, den er god nok," sagde damen, som nu havde fået røde pletter på kinderne. "Få pigen herned. Det er vigtigt. Sig, at hun skal skynde sig!"

Tvillingerne Meg og Frank skal tilbringe sommerferien hos onkel Eliot og Carl på herregården Hester Hill for at komme lidt væk fra deres forældre, som skal skilles. Men så snart de ankommer, begynder der at ske mystiske ting. Hvad er det for nogen grædende børn, som Meg hører om natten? Hvem er pigen med den lange fletning, som venter på den nedlagte togstation? Og hvad er det for en ulykke, som truer med at ødelægge Hester Hill og hele byen?

De to børn hvirvles ind i et spændende eventyr fyldt med tidsrejser, spåkoner og gammel overtro.

KRISTINA OHLSSON er en af Sveriges mest populære voksen- og børnebogsforfattere. Hun nyder stor anerkendelse for sine spændingsromaner for voksne om Alex Rechts efterforskningsenhed ved Stockholms politi. Derudover har hendes kriminalserie for børn med bøgerne "Glasbørnene", "Sølvdrengen" og "Stenengle" høstet megen hæder.

"Mysteriet på Hester Hill" erhendes fjerde roman for børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristina Ohlsson
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originaltitel: Mysteriet på Hester Hill
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 145 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 449 g
Udgivelsesdato: 14 Nov 2015
Oplagsdato: 14 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771652604

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Mysteriet på Hester Hill Forlaget Alvilda