Muuus!!

Vis stort billede
Muuus!!

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I bogen “MUUUS!!” fortæller Monika C. Blatschek om pigen Charlotte, som pludselig skal finde sig til rette i helt nye omgivelser og blandt mennesker, hun kun har hørt tale om. Men aldrig har mødt. Ikke før de pludselig dumper ned i hendes liv, som med èt forandrer sig ikke så lidt.

Fra at være enebarn med en alenemor i storbyomgivelser bliver Charlotte fra den ene dag til den anden en del af en storfamilie, som består af hendes bedsteforældre og utallige mostre i alle aldre og med ofte forvirrende meninger og hensigter.

Men hendes nye verden består også af fluer, hvepse, geder, høns og kaniner i massevis. Og ikke mindst af et kirsebærtræ ved navn Rita. Alt sammen noget, der får stor betydning for hende nu, hvor hun skal finde sig til rette i mere landlige omgivelser i udkanten af en lille provinsby. Og uden at have sin mor omkring sig.

Og så er der jo også det med pengene, som familien overhovedet ikke har nogen af! Og hvad gør man så? Jo, man finder da bare ud af noget! Sådan hen ad vejen. For det er man nødt til, og det kan åbenbart også lade sig gøre – viser det sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Monika C. Blatschek
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Monika C. Blatschek
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Illustreret af: Monika C. Blatschek
Udgiver: Kahrius
Bredde: 147 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 213 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2015
Oplagsdato: 09 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771530773

Sprog

Dansk