Mumitrolden - De tre næste romaner

Vis stort billede
Mumitrolden - De tre næste romaner

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

De tre næste Mumi-romaner af i alt ni.

Det er titlerne MUMIFARS ERINDRINGSBOG, FARLIG MIDSOMMER og TROLDVINTER.MUMIFARS ERINDRINGSBOG:

Mumifar afslører, at han i virkeligheden er et hittebarn, født under helt usædvanlige stjerner og opdraget i Hemulernes børnehjem. Herfra flygter han - ud i friheden, ud til oplevelser, der bliver endnu mere fantastiske og spændende, end han selv havde drømt om.

FARLIG MIDSOMMER: En vældig flodbølge rammer Mumidalen, og Mumifamiliens elskede hjem forsvinder i bølgerne. De bliver dog selv reddet af et besynderligrt fartøj, fuldt af hemmelighedsfuld mystik. Ingen ved, hvor det kommer fra, eller hvad det er, men under Mumimors kyndige vejledning lykkes det trods alt familien at hygge sig i de nye, fremmedartede omgivelser, Men så forsvinder Mumitrolden og Snorkfrøkenen pludselig. De skal derefter igennem mange dramatiske oplevelser, før de alle er hjemme igen i Mumidalen efter en farlig midsommer.

TROLDVINTER: Der er sket noget, som aldrig før er sket i mumitroldenes liv: Mumi er vågnet for tidligt af sin vintersøvn og kan ikke falde i søvn igen, så han bliver den første mumitrold, der oplever vinteren. Han kan ikke vække sin mor og føler sig skrækkelig alene. Men han er ikke alene, for i mørket færdes små lysvågne væsener. De bliver snart hans gode venner og lærer ham, at vinteren kan være grum, men også skøn og fyldt med glæde. Til foråret bliver Mumitrolden rigtig glad, også fordi hans mor kan passe ham, da han bliver forkølet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tove Jansson
Sideantal: 344
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 222 mm
Højde: 273 mm
Dybde: 39 mm
Vægt: 1266 g
Udgivelsesdato: 19 May 2010
Oplagsdato: 16 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711427125

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Mumitrolden - De tre næste romaner Carlsen