Mumitrolden. De tre første romaner - de tre første romaner

Vis stort billede
Mumitrolden. De tre første romaner - de tre første romaner

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tove Janssons tre første romaner ud af i alt otte om Mumitrolden, Mumifamilien og alle vennerne i Mumidalen er her samlet i én bog.

Den første roman De små trolde og den store oversvømmelse, der udkom første gang i 1945, markerer begyndelsen på Mumiuniverset og handler om, hvordan Mumimor og Mumitrolden efter mange genvordigheder bliver lykkeligt forenet med Mumifar igen, og til sidst finder de deres hjem i Mumidalen, der er smukkere end nogen dal, de har set før. I Kometen kommer, der er fra 1946 fortælles om, hvordan familien og vennerne indstiller sig på en tid, hvor en komet truer med at komme forbi, men er det virkelig så slemt? Det synes nogle, andre synes ikke, og kometen kommer bare nærmere og nærmere. Og sidst Troldkarlens hat fra 1948, hvori der stiftes bekendtskab med trolderi i form af en tryllehat, der giver megen fornøjelse, glæder og sorger.

De tre bøger giver sammen et fantastisk indblik i Mumiuniverset med de indtagende, elskelige og meget forskellige væsener, der er fulde af hjælpsomhed, godhed og små og store uenigheder. Man ler og græder sammen med dem i deres lilleputverden, hvor livet ofte bliver lidt for broget, men hvor menneskeligheden altid vinder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tove Jansson
Sideantal: 276
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jan Madsen Marie Svendsen
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 222 mm
Højde: 273 mm
Dybde: 31 mm
Vægt: 1057 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2008
Oplagsdato: 10 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762655218

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Mumitrolden. De tre første romaner - de tre første romaner Carlsen