Monstret i skoven

Vis stort billede
Monstret i skoven

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Jeg hedder Mats og bor i en lille landsby sammen med min mor og far og min bedste ven Rosa Jensen. Her er både skov og marker.

Vores hus ligger i skovbrynet. Min mor og far vil ikke have, at jeg sidder indenfor hele dagen, så hver weekend skal vi ud og stå på ski. ”Jeg vil ikke!” siger jeg. Men det nytter ikke noget. De er altid 2. Jeg er kun 1.
Jeg kan ikke forstå, hvorfor jeg absolut skal stå på ski hele tiden. Men det er ikke fordi, jeg er doven. Jeg er bange. Der er nemlig noget inde i skoven. Et skrækkeligt monster med lange slangearme, der rækker ud efter mig. Det er bare kun mig, som er bange for det. Drengen Mats har en fobi for væltede træer, som efterhånden fylder alt for meget i hans liv. Hans forældre er bekymrede, så de tager ham med til psykolog. Men selvom Mats synes, hun er sød, så tror han ikke, hun kan hjælpe ham.
En sød og vigtig fortælling om, hvordan det er, når man er så bange for noget, at man måske kan dø af det. Den norske forfatter og illustrator Mats Jonsson fortæller indlevende om angsten, hvordan det føles i maven og hvordan man kommer igennem det. Bogen er illustreret med stemningsfulde, tegneserielignende billeder, der er karakteristiske for Mats Jonsson.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mats Jonsson
Sideantal: 66
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Sara Ejersbo Frederiksen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 29 Jun 2014
Oplagsdato: 29 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771415957

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk